Sari la conținut

NECESAR ACTE TRANSLATIVE PROPRIETATE

De ce documente am nevoie?

Acte necesare translative proprietate

Acte de identitate

Certificat de căsătorie (dacă este cazul)

Certificat de căsătorie defunct

Acte de proprietate (contract de vânzare – cumpărare, proces – verbal de predare primire, contract de construire, contract de împrumut, dovadă achitare integrală, certificat de moștenitor, sentință civilă, titlu de proprietate etc.)

Cadastru (releveu) și intabulare

Certificat fiscal pentru fiecare proprietar – valabil 30 zile

Adeverința de la Asociația de Proprietari care să ateste că nu sunt datorii (exclusiv pentru apartamente / spații situate în condominii -aceasta trebuie să fie ștampilată și semnată de către administrator și președinte) – valabil 30 zile

Certificat energetic

Ultimele facturi și chitanțe utilități (energie electrică, gaz, apă, salubrizare)

Extras de cont cu codul IBAN din care și în care se va efectua plata

TOATE ACTELE SE VOR PREZENTA ÎN ORIGINAL

Acte autentice

Oferim o varietate de servicii pentru acte autentice, inclusiv declaratii de călătorie, declaratii beneficiar real asociație/SRL, declaratii infiintare SRL/asociație, și multe altele.

Divorț

Vă putem ajuta să navigați prin procesul de divorț cu compasiune și profesionalism. Fie că aveți nevoie de mediere sau de reprezentare juridică, suntem aici pentru a vă ajuta.

Dezbateri succesiuni

Vă putem asista cu dedicare și profesionalism în toate aspectele dezbaterilor de succesiune, de la pregătirea meticuloasă a documentelor necesare până la finalizarea eficientă a procesului.

UNDE NE GĂSEȘTI

Str. Ceahlau nr.10, bl.28, sc.1, parter, ap.1, sector 6